Arthur Melo, somrient durant l'entrevista amb el periodista brasiler Alé Oliveira
Barça

Arthur: "Messi llegeix el futbol com ningú; és extremadament intel·ligent"

El migcampista brasiler ha confessat en una entrevista amb el periodista brasiler Alé Oliveira que la seva adaptació al Barça ha anat més ràpid del que s'esperava i s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi

Actualitzat

Arthur Melo ha confessat en una entrevista amb el periodista brasiler Alé Oliveira com ha estat la seva adaptació al Barça en els seus primers mesos com a jugador blaugrana i ha admès que tot ha anat més ràpid del que s'esperava.

"No esperava jugar tant, pensava que hauria de passar per un període d'adaptació, però tots els companys em van ajudar molt i crec que va ser un dels factors perquè m'adaptés tan ràpid."

Arthur ha insistit que va complir un somni que tenia des de petit amb el seu fitxatge pel Barça i ha elogiat la figura de Leo Messi tant a dins com a fora del terreny de joc.

"És una sensació estranya, encara avui em dic: és Messi... Messi és increïble, dins i fora del camp. És el nostre líder al vestidor, llegeix el futbol com ningú, és extremadament intel·ligent. Conversa no només amb mi, amb tots, amb Malcom, amb tots els que vam arribar nous parla i s'interessa per la nostra adaptació."

El migcampista brasiler també ha parlat en un to més distès d'un altre company de vestidor com Gerard Piqué.

"Piqué és molt guapo, alt, amb una cara preciosa, i sembla que sempre és el nuvi del casament. És un personatge i fa broma amb tothom."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut