Neto i Arthur, a Grau Roig, el 24 de novembre
Barça

Arthur ha visitat Andorra per practicar snowboard

El migcampista brasiler continua sense entrenar-se afectat per una pubàlgia

Jordi GrauActualitzat

Avui fa just una setmana els serveis mèdics del Futbol Club Barcelona van fer públic un comunicat mèdic on s'informava que Arthur Melo estava de baixa afectat per una pubàlgia. En la sessió preparatòria d'aquest divendres a la tarda no ha saltat a la gespa i continua el procés de recuperació.

Es dona la paradoxa que, segons ha pogut saber TV3, Arthur és un gran aficionat a la pràctica del surf de neu, activitat incompatible amb el futbol professional per l'alt risc de lesió que comporta, i que, evidentment, perjudica els problemes de pubàlgia que arrossega el brasiler des de ja fa temps.

El diumenge 24 de novembre, després de la victòria al camp del Leganés, i el dimarts 3 de desembre, Arthur va ser a l'estació andorrana de Grau Roig (Grandvalira) acompanyat pel porter Neto i la seva família. A diferència d'Arthur, Neto no va practicar cap activitat relacionada amb el món de l'esquí.

Arthur va jugar els últims minuts al Wanda Metropolitano el diumenge 1 de desembre, on va ser substituït al minut 73. El de demà serà el tercer partit consecutiu que es perd afectat per pubàlgia.

Anar al contingut