Arthur insisteix que es vol quedar al Barça
Arthur Melo, en una imatge d'arxiu
Barça

Arthur comunica al Barça que no vol marxar a la Juventus

El migcampista brasiler es va reunir dilluns amb Abidal i Planes per fer-los saber que la seva intenció és quedar-se al Barça i no escoltar més ofertes

Redacció Esport3Actualitzat

Arthur Melo no es mourà del Barça, de moment. Així ho ha comunicat el jugador a la direcció esportiva del club, després de moltes setmanes d'incertesa sobre l'interès de la Juventus de contractar-lo, i de la possible entrada a l'operació de dos jugadors de l'equip piemontès, Pjanic i De Sciglio. El brasiler es va reunir dilluns amb Éric Abidal i Ramon Planes, els caps visibles del departament, i els va fer saber la seva convicció de no escoltar més propostes de fora del Camp Nou. Tot i així, fonts del club neguen tenir constància d'una decisió tan contundent del jugador, que tancaria la porta a qualsevol operació d'intercanvi amb el club italià.

Segons fonts pròximes al jugador, Arthur també va mantenir una trobada amb el director esportiu de la Juve, Fabio Paratici, per traslladar-li aquesta decisió.

Arthur Melo, de 23 anys, té contracte amb el Barça fins el juny de 2024. En aquesta segona temporada al Barça, ha jugat 23 partits i ha fet 4 gols. Va estar un mes de baixa per una lesió al pubis, però va tornar-hi coincidint amb l'arribada de Setién a la banqueta. El nou tècnic l'ha utilitzat en tots els partits en què estava disponible, onze, però només en quatre com a titular.  Setién confia en Arthur, però li demana que faci un pas endavant.

El  brasiler s'ha mostrat sovint encantat de viure a Barcelona, i fins i tot ha aprofitat el confinament per començar a aprendre català.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut