Héctor Bellerín celebrant un gol aquesta temporada (Reuters)
Futbol

Arsène Wenger espera renovar Bellerín i li tanca les portes a una possible sortida al Barça

Els rumors sobre l'interès del Barça pel jove lateral català han encès les alarmes a l'Arsenal i ja treballen en la seva renovació

Ramon AngladaActualitzat

L'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha elogiat aquest dijous en roda de premsa el seu lateral dret Héctor Bellerín i ha insistit que no marxarà al Barça, ja que "el seu futur" és a Londres.

Bellerín, de 21 anys i internacional absolut amb Espanya, va arribar amb 16 anys a l'equip de Londres procedent de les categories inferiors del club blaugrana i en les últimes setmanes, arran de la situació d'Aleix Vidal, s'ha especulat amb el seu retorn a Barcelona. En relació amb aquests rumors, Wenger s'ha mostrat condundent i ha afirmat que "encara li queden tres anys de contracte i intentem posar sempre tots els jugadors al nivell econòmic que es mereixen. Per tant li renovarem el contracte, el seu futur és aquí".

El cas d'Héctor Bellerín pot ser similar al de fa cinc temporades, quan el Barça van recuperar Cesc Fàbregas, un jugador que també va arribar molt d'hora a Londres i en va marxar com a capità. Però el tècnic de l'equip del nord de la capital britànica ha assegurat que això no passarà amb el lateral perquè "no necessàriament has de jugar allà on vas néixer, el més important és que el jugador se senti còmode i estigui ben valorat allà on juga". Com que el jugador català va arribar molt jove a l'Arsenal, Wenger el considera "un autèntic jugador de club".

Anar al contingut