Esports

Arriben agafades per la mà i les desqualifiquen

Jessica Learmonth i Georgia Taylor-Brown es poden quedar sense Jocs Olímpics per no haver volgut competir en els metres finals en la triatló de prova de Tòquio

Actualitzat

Poc s'imaginaven Jessica Learmonth i Georgia Taylor-Brown que el gest de companyonia que han tingut a l'arribada del triatló de qualificació per als Jocs de Tòquio els costaria tan car. Les dues triatletes britàniques han estat desqualificades per falta de competitivitat per haver fet aquest gest, fet que ha atorgat la victòria final a Flora Duffy, de les Bermudes.

Després de 1.500 metres nedant i 40 quilòmetres en bici, Learmonth i Taylor-Brown s'han distanciat de la resta en la prova a peu, reduïda de 10 a 5 quilòmetres per la forta calor que feia a Tòquio. Fins i tot la campiona del món, Flora Duffy, ha hagut de veure com se li escapaven. Però a l'hora de negociar els metres finals, enlloc de disputar-se el primer lloc a l'esprint, han decidit entrar plegades. L' ITU, la Federació Internacional de Triatló, ha decidit fer una interpretació estricta del reglament en un cas que ha aixecat polseguera i que pot deixar les dues protagonistes sense Jocs Olímpics.      

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut