Els jugadors del Barça en un entrenament previ. (@fcbarcelona.cat)
BARÇA

EN DIRECTE: Barça - Nàstic, per TV3

El Barça juga aquesta tarda contra el Nàstic el primer amistós de la pretemporada, en directe per TV3 (19h). Els jugadors del filial són majoria en la primera llista de la nova campanya

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça 2021-22 s'estrena aquest dimecres amb una amistós contra el Nàstic de Tarragona a l'estadi Johan Cruyff.

AQUÍ POTS SEGUIR EL PARTIT EN DIRECTE:

 

 

Un partit on el protagonisme serà majoritàriament per als jugadors del filial, ja que hi ha molts jugadors que han disputat l'Eurocopa o la Copa Amèrica i encara no s'han incorporat als entrenaments. Paral·lelament, Pedri, Mingueza i Eric Garcia són a Japó per participar en els Jocs Olímipics. Griezmann, Lenglet, De Jong i Depay van començar tot just ahir a entrenar a les ordres del neerlandès.

Així doncs, l'enfrontament amb els tarragonins servirà perquè Koeman vegi de prop alguns jugadors que li poden ser útils per a la temporada que està a punt de començar. Nico González és baixa per una indisposició gàstrica, però en canvi ha rebut l'alta mèdica Sergi Roberto, que es va fer una lesió muscular al mes de maig al camp del Llevant. Dest, Piqué, Pjanic, Riqui Puig, Neto, Sergi Roberto i Umtiti són els altres jugadors del primer equip que estan a la convocatòria.

Aquest és el primer onze titular de la pretemporada:

 

 

El partit comença a les 19h i es podrà veure en directe a TV3. S'espera la presència d'uns 3.000 aficionats a les graderies del Johan Cruyff, el 50 per cent de l'aforament.

Anar al contingut