Sterbik ha estat nomenat millor porter de l'Asobal des del 2006 fins 2010 (Foto: Reuters).
Handbol

Arpad Sterbik, nominat a millor jugador del món d'handbol 2013

El porter blaugrana Arpad Sterbik és a la llista dels cinc millors jugadors del món d'handbol 2013. Per escollir el millor jugador del món de l'any 2013 l'IHF (Federació Internacional d'Handbol) ha obert un espai al seu lloc web on aficionats i periodistes poden votar. El període de votacions està obert fins el 21 de gener i el nom del guanyador es farà públic el 26 del mateix mes a Dinamarca coincidint amb la final de l'Europeu d'handbol.

Actualitzat

El porter blaugrana, Arpad Sterbik és a la llista dels cinc millors jugadors del món d'handbol 2013. Per escollir el millor jugador del món de l'any 2013 l'IHF (Federació Internacional d'Handbol) ha obert un espai al seu lloc web on aficionats i periodistes poden votar. El període de votacions està obert fins al 21 de gener i el nom del guanyador es farà públic el 26 del mateix mes a Dinamarca coincidint amb la final de l'Europeu d'handbol.

Sterbik, competirà amb el croat Domagoj Duvnjak, el txec Filip Jicha, el danès Mikkel Hansen i el francès Daniel Narcisse per aconseguir el guardó a millor jugador del món d'handbol. Sterbik és l'únic representant que actualment disputa l'Asobal. Un cop finalitzi la votació es faran públics els noms dels tres jugadors finalistes al títol, el guanyador del qual es coneixerà en un acte el 26 de gener a Dinamarca, coincidint amb la final de l'Europeu d'handbol.

De fet, el serbi ja ha estat nomenat  millor porter de l'Asobal des del 2006 fins al 2010 ininterrompudament, i també, el millor porter del món 2005 i millor jugador del 2005 per la IHF.

Anar al contingut