Arnaud Demare(EFE)
Ciclisme

Arnaud Demare s'adjudica a l'esprint la victòria a la clàssica Milà-San Remo

El ciclista francès de l'equip FDJ s'ha imposat en la línia d'arribada a l'anglès Ben Swift (Sky) i el belga Jurgen Roelandts (LTS) després de 295 quilòmetres de recorregut

Actualitzat

El francès Arnaud Demare, de l'equip FDJ, s'ha adjudicat aquest dissabte a l'esprint la 107 edició de la Clàssica Milà-San Remo, de 295 quilòmetres de recorregut. Feia 20 anys que un ciclista d'aquesta nacionalitat no guanyava aquesta clàssica italiana.

Demare, que ha invertit un temps de 6 hores i 54 minuts i 45 segons, s'ha imposat a la línia d'arribada a l'anglès Ben Swift (Sky) i el belga Jurgen Roelandts (LTS), que han acabat segon i tercer, respectivament.

La victòria contra pronòstic de Demare s'ha forjat en els últims 300 metres, quan, després de l'ascens al Poggio, l'única dificultat notable de la cursa, amb el cim situat a uns 3 quilòmetres de la línia de meta, ha imposat la seva punta de velocitat en l'esprint final.

L'arribada final ha estat condicionada per una caiguda del colombià Fernando Gaviria en els últims metres, que ha alentit la marxa de Peter Sagan i ha deixat l'eslovac sense opcions de lluitar per la victòria.

Anar al contingut