Futbol

Arnal Llibert és el nou director esportiu del Nàstic de Tarragona

L'exjugador olotí agafa el relleu d'Emilio Viqueira, que ha marxat al Lugo. El porter José Perales i els migcampistes Javier Matilla i Jon Gaztañaga no seguiran al club grana
TEMA:
Nàstic

Arnal Llibert firmant el nou contracte com a seleccionador (gimnasticdetarragona.cat)

El Gimnàstic de Tarragona ha anunciat aquest dimecres el nomenament d'Arnal Llibert com a nou director esportiu de l'entitat. L'olotí, de 37 anys, arriba al club grana després de desvincular-se del Llevant, on treballava a la secretaria tècnica. Agafa el relleu d'Emilio Viqueira, que se'n va al Lugo.

Arnal, format a les categories inferiors de l'Espanyol, va estar 17 anys en actiu i va jugar en una quinzena d'equips de tot el món, entre ells els catalans Lleida, Girona, Sabadell, Olot i Manlleu.

Perales, Matilla i Gaztañaga no seguiran

El porter José Perales i els migcampistes Javier Matilla i Jon Gaztañaga no seguiran al Nàstic la temporada que ve, segons ha informat el club tarragoní en un comunicat. Els tres jugadors acaben contracte amb el Nàstic el 30 de juny i no han rebut una oferta de renovació, per la qual cosa ja no jugaran més a les ordres de José Antonio Gordillo.

TEMES:
Nàstic