Lance Armstrong ha explicat que la inversió va "salvar" la seva família (@lancearmstrong)
Ciclisme

Armstrong explica que es va fer milionari invertint en Uber per casualitat

L'exciclista, desposseït dels seus set Tours l'any 2012, va perdre molts diners en judicis i patrocinadors, però una inversió de 100.000 dòlars a Uber el va salvar

Actualitzat

L'any 2009, Lance Armstrong va invertir 100.000 dòlars en una jove empresa que es feia dir Uber per consell de l'inversor de risc Chris Sacca. En el moment de la inversió, la companyia tenia un valor de 3,7 milions de dòlars, mentre que ara és d'uns 120.000 milions.

Tot i que va perdre molts diners en judicis i pèrdues de patrocinadors, l'excampió de ciclisme Lance Armstrong ha explicat que la seva inversió a Uber Technologies Inc. va "salvar" la seva família.

En una entrevista al canal de televisió CNBC, l'exciclista ha explicat: "No tenia ni idea del que era Uber. Em pensava que era invertir en accions de Twitter o alguna cosa per l'estil."

La Unió Ciclista Internacional va sancionar Armstrong per a tota la vida i el va desposseir dels seus set Tours el 22 d'octubre del 2012. L'exciclista ha dit que, actualment, la seva inversió "val molt més", sense donar-ne la xifra exacta, i ha apuntat que "és massa bo per ser veritat".

Anar al contingut