Futbol

Aritz Aduriz anuncia la seva retirada

El davanter de l'Athletic abandona el futbol actiu, als 39 anys, per culpa d'una lesió al maluc, i es perdrà la final de Copa

Redacció Esport3Actualitzat

El seu cos ha dit prou. Els metges li aconsellen que passi pel quiròfan, i això l'ha acabat de decidir per dir adeu al futbol. Una decisió que ja tenia presa a l'inici de temporada, però que, ara, la lesió i l'aturada sobtada de la lliga han precipitat. Aritz Aduriz, de 39 anys, no podrà tancar la seva carrera com ell hauria desitjat, disputant una final de Copa única contra la Reial Societat, un partit que encara no té data. Ho ha anunciat aquest dimecres oficialment a través de les xarxes.

El seu últim gol amb l'Athletic, contra el Barça, en la primera jornada de lliga

Aduriz tanca així una carrera de 20 anys en el futbol professional, amb una extraordinària xifra de gols, 285. La majoria amb la samarreta de l'Athletic, club que ha defensat durant 12 temporades, però també amb el València i amb el Mallorca, els altres dos equips de primera on ha jugat. Aquesta trajectòria ha tingut transcendència en l'àmbit internacional, com ho demostra el reportatge que ahir mateix va publicar el prestigiós "The New York Times" sobre la figura del davanter donostiarra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut