Alegria de les guanyadores. (Foto: WorldATPtour)
Pàdel

Ariana Sánchez i Alejanda Salazar ja estan a semifinals del Master de Barcelona

Han vençut en quarts de final Verónica Virseda i Mari Carmen Villalba per 6 a 2 i 6 a 1. La derrota de les segones favorites, Marrero-Josemaria, els deixa el camí més fàcil

Xavier Bonastre i Thió

La parella número 1 mundial, la reusenca Ariana Sánchez i la madrilenya Alejandra Salazar segueixen amb pas ferm a Barcelona. Ja estan a les semifinals després d'una nova exhibició del seu poder. Les víctimes en quarts han estat Verónica Verseda i Mari Carmen Villalba, que han cedit per un clar 6 a 2 i 6 a 1. Les perdedores han aguantat el ritme fins el quart joc.

Amb 2 a 2 en el marcador, dos trencaments consecutius han començart a marcar la línia del que seria la resta del partit. El primer set, 6 a 2, s'ha resolt en mitja hora. En el segon parcial, l'Ari i l'Ale han sortit a sentenciar per la via ràpida i s'han posat amb un 5 a 0 demolidor que deixava les coses molt clares. Verseda i Villalba han pogut almenys evitar el "rosco" en el segon set. Ara s'enfrontaran en els semifinals amb la catalana Gemma Triay i la menorquina Lucía Sanz, rivals de consideració, que buscaran la seva tercera final consecutiva.

Ariana Sánchez i Alejandra Salazar ho tenen una miqueta més fàcil --teòricament-- per guanyar el que seria el seu quart títol d'aquest 2020, ja que les segones caps de sèrie, Marta Marrero i Paula Josemaria han perdut per 6 a 2 i 6 a 4 amb les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto.