Ariadna Pujol en la seva presentació com a nova jugadora del Barça (Barça CBS)
Bàsquet

Ari Pujol fitxa pel Barça CBS després de deixar el Cadí

El club blaugrana ha fet oficial la contractació d'Ari Pujol, capitana del Sedis Bàsquet fins aquest dimarts

Redacció Esport3/Xevi BardoletActualitzat

El Barça CBS ha anunciat aquest dimecres el fitxatge d'Ariadna Pujol fins al final de temporada. La directora esportiva blaugrana ha destacat l'energia i la verticalitat de la mataronina, a més de la seva experiència: "El seu fitxatge ens aportarà un punt extra en aquest tram final". De la mateixa manera, la jugadora de 27 anys s'ha mostrat molt il·lusionada amb el repte: "Des de petita he vist el Barça. Jo soc de Mataró i soc culer. M'omple d'orgull ser aquí."

Adeu abans d'un partit històric

Pujol arriba al Barça després de deixar el Cadí la Seu, equip on era la capitana. L'adeu es va produir a petició seva, només un dia abans de l'històric partit de l'equip de l'Alt Urgell contra el Galatasaray, en els quarts de final de l'Eurocup i en directe per Esport3 (19.00). Si l'eliminatòria contra l'equip turc, de nivell Eurolliga, ja es presentava complicada, les baixes fan necessària una autèntica gesta.

Pujol, que ha disputat 5 temporades i 172 partits com a jugadora del Sedis, no s'havia sentit còmoda en tota la temporada.

 

 

No tenia bons números, però aportava intensitat i defensa com a jugadora de rotació. Rotació, ara mateix de mínims. Perquè la base Laura Peña, que estava jugant el seu millor curs, segueix amb problemes a l'espatlla i és dubte. Ja es va perdre l'eliminatòria de vuitens contra el Flammes Carolo.

Ariadna Pujol en un partit amb el Cadí (@sedisbasquet)

Problemes per a un Cadí imprevisible i que ja ha demostrat una capacitat de resiliència en moments clau. Que ho preguntin al mateix Carolo. En tot cas, el club dels Pirineus té marge fins al 28 de febrer per incorporar alguna jugadora i rastreja el mercat.

Anar al contingut