L'Argentina derrota Panamà amb el gol 800 de Messi
Un gol de falta de Messi, el número 800 de la seva carrera (EFE)

Amb gols de Thiago Almada i Messi, el conjunt argentí ha aconseguit el triomf davant del seu públic, en un estadi Monumental en què no han faltat espectacles de llums, focs artificials i música

Bogeria a l'Argentina amb motiu del primer partit de l'"albiceleste" després de guanyar el Mundial. La selecció argentina ha derrotat per 2-0 Panamà en un amistós que ha servit d'excusa per celebrar l'obtenció del tercer títol del món, aconseguit a Qatar 2022.

83.000 espectadors han omplert el Monumental de Buenos Aires i han tingut el privilegi de veure el gol 800 de la carrera del seu capità, Leo Messi.

Thiago Almada ha marcat al minut 77, i un golàs de falta directa, a l'últim minut, de Messi ha confirmat el triomf per 2-0 contra Panamà.

Després del partit, festa grossa dels jugadors amb l'afició, a qui han dedicat la Copa del Món guanyada al desembre a Qatar.