Els jugadors de l'Argentina celebren un dels gols que han marcat a Qatar (EFE))

Argentina, amb un Messi discret, passa a quarts de la Copa Amèrica després de guanyar Qatar (2-0)

Lautaro Martínez i Sergio "Kun" Agüero han donat la victòria a l'Argentina, els qatarians han plantat cara però no han pogut remuntar

Eva FríasActualitzat

Amb tan sols tres minuts de joc, la selecció de l'Argentina s'ha avançat al marcador amb un gol de Lautaro Martínez, davanter de l'Inter de Milà, que ha aprofitat una errada en defensa de Qatar. Els argentins han començat amb intensitat, generant força ocasions, però al minut 17, la selecció qatariana ha començat a tenir la possessió de la pilota i han tingut el gol a prop dues vegades en tan sols dos minuts.

Abans del descans, l'Argentina ha tornat a generar perill però just al minut afegit, Qatar ha tingut una ocasió molt clara, que feia marxar els argentins amb la por al cos al vestidor.

A la segona part, l'equip liderat per Lionel Messi ha tornat a protagonitzar força ocasions, però sense encert per poder-les materialitzar. El davanter del Manchester City, Sergio "Kun" Agüero, ha estat qui ha fet les ocasions més clares, però el porter del Qatar, Alsheeb, ha fet bé el seu paper sota els pals. Finalment, Agüero no ha perdonat més i al minut 83 ha fet un golàs que confirmava el pas de l'Argentina als quarts de final de la Copa Amèrica.