Albert Arenas ha comandat la cursa d'Assen durant unes quantes voltes
Albert Arenas ha comandat la cursa d'Assen durant unes quantes voltes
moto2 i moto3

Arenas cau a dues voltes del final en una cursa de Moto2 guanyada per Fernández

Tot i el desencís final, el gironí s'ha mostrat satisfet de rodar una bona estona al capdavant de la prova

Redacció Esport3Actualitzat

Emoció amb final agredolç a la segona cursa disputada aquest diumenge a la catedral del motociclisme. El gironí Albert Arenas ha liderat una bona estona la prova de Moto2, però ha caigut a dues voltes del final quan lluitava per la victòria d'aquesta 11a cita del Mundial amb un grup de sis pilots més.

A partir d'aquell moment, el gran pilotatge del balear Augusto Fernández ha estat suficient per guanyar davant del japonès Ai Ogura i l'anglès Jake Dixon. La victòria, la tercera de la temporada, permet al de KTM empatar a punts amb Celestino Vietti al capdavant del Mundial. I en tercer lloc i a només un punt hi trobem Ogura.

Arenas: "Me'n vaig content a l'aturada d'estiu"

Tot i l'accident, al final de la cursa Albert Arenas estava content per haver estat amb els millors. "He gaudit i he après", eren les paraules amb què el de GasGas resumia les sensacions malgrat reconèixer que s'ha "descol·locat" quan li ha tocat anar a la cua del grup davanter. "Me'n vaig content a l'aturada d'estiu".

Victòria japonesa a Moto3

La primera cursa del dia, la de Moto3, també ha vingut marcada per una caiguda, en aquest cas a l'última volta. Fins aleshores mitja dotzena de pilots aspiraven a la victòria, però David Muñoz ha anat per terra i ha arrossegat aume Masià. També McPhee ha caigut i ha deixat via lliure al nipó Sasaki perquè guanyés la prova.

Al podi l'han acompanyat el mallorquí Izan Guevara i el valencià Sergio García. García manté el liderat de la general però ja té Guevara a només tres punts.

El Mundial es reprendrà el cap de setmana del 7 d'agost amb el GP d'Anglaterra.

Anar al contingut