Arda Turan en un entrenament amb el FC Barcelona
Barça

Arda Turan, baixa en l'entrenament del Barça per un flegmó

El migcampista turc ha deixat la sessió per un fort mal de queixal i eleva a 6 les baixes de cara al partit en el camp del València

Actualitzat

La temporada d'Arda Turan està sent decididament per oblidar. El jugador turc del Barça no entra en els plans del nou tècnic, Ernesto Valverde, però tampoc l'ajuden a revertir la situació els seus problemes físics. L'últim d'ells s'ha notificat aquest matí, quan Arda ha passat per la infermeria del club amb un fort mal de queixal. Un cop comprovat que té un flegmó, el turc ha marxat cap a casa després que li hagin receptat antibiòtics per fer baixar la inflamació.

Al final de l'entrenament, 6 jugadors han hagut de passar un control antidopatge: Ter Stegen, Cillessen, Aleix Vidal, Digne, Denis Suárez i André Gomes.

Valverde tindrà fins a 6 baixes per a l'important partit de Mestalla de diumenge: a més d'Arda i dels habituals Rafinha i Dembélé, tampoc no jugaran Gerard Piqué, que està sancionat,  Sergi Roberto, Mascherano i André Gomes, lesionats. És per això que en l'entrenament del primer equip hi han participat fins a 5 jugadors del filial: Carles Aleñà, José Arnaiz, Oriol Busquets, David Costas i Marc Cucurella. Algun d'ells viatjarà amb el primer equip a València.    

Anar al contingut