Arbeloa en una imatge d'arxiu (Reuters)
Arbeloa en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Arbeloa, camí de convertir-se en el nou Mourinho

L'exjugador madridista, alter ego del portuguès en la seva època madridista, està fent el curs d'entrenador professional i la pròxima temporada podria dirigir un dels equips del planter blanc

Redacció Esport3Actualitzat

Tres anys després de la seva retirada com a futbolista, Álvaro Arbeloa vol fer un gir a la seva carrera professional i està realitzant el curs d'entrenador professional que fa la Federació Espanyola amb l'objectiu de convertir-se en entrenador. Qui va ser home de confiança de José Mourinho en les tres temporades que el portuguès va ocupar la banqueta del club blanc en vol seguir ara les passes.

De moment, però, haurà de començar amb projectes més modestos. Segons informa el diari Marca, la pròxima temporada podria dirigir algun dels equips de futbol base del Reial Madrid. A més de Zinedine Zidane, un altre mite blanc com Raúl González entrena el filial, que milita a la Segona Divisió B. Tenint en compte que el Juvenil A està adjudicat a Dani Poyatos, la primera experiència d'Arbeloa, dirigint a Valdebebas, podria ser el Juvenil B del Reial Madrid.

 

Caldrà veure en quin tipus d'entrenador és converteix i si és un tècnic tranquil com García Remón, l'home que el va fer debutar a Primera, o si el veurem córrer la banda, com fa el seu admirat José Mourinho.

 

Anar al contingut