Ronald Araujo en una imatge recent (Reuters)
Barça

Araujo: "Vull fer tota la meva carrera aquí a Barcelona"

El central del Barça fa una declaració de compromís amb el Barça i d'ambició de cara al futur

En una temporada sense títols, la renovació d'alguns jugadors ha sigut una de les notícies més notables per al barcelonisme. Entre elles la de Ronald Araujo, un jugador molt apreciat per l'afició i també molt cotitzat al mercat, però que va declinar ofertes superiors econòmicament per complir el seu objectiu de continuar al Barça. El central uruguaià ho explicava aquest dimarts en una entrevista concedida al programa "Tot costa".  

"Jugar a Anglaterra en un futur? Francament, no. Jo vull fer tota la meva carrera aquí a Barcelona. Sóc molt feliç aquí, estic content i espero que les coses continuin així."

 

 

Araujo no es vol preocupar, almenys de moment, pels reforços que pugui fer el Reial Madrid.  

"Nosaltres ens hem de preocupar per nosaltres i confiar en l'equip que tenim. És igual els jugadors que pugui fitxar el Madrid. Som el Barça i hem d'anar a lluitar contra qui sigui. A veure ara si arriben també més jugadors (...) Tinc una gran confiança en la capacitat d'aquest equip per lluitar pels títols. Hem de confiar en l'equip. Vam demostrar que podem fer-ho en els partits que vam jugar al gener i al febrer i hem de jugar a aquest nivell."

 

El central blaugrana admet que no li va resultar fàcil adaptar-se a l'estil del Barça.  

"Jo vinc d'un futbol que és diferent i venir al Barcelona, que té una filosofia molt diferent, única, costa. Al principi em va costar. La gent de la Masia aprèn l'estil del Barça des dels 10 anys. Jo vaig arribar més gran i al principi em va costar." 

 

Anar al contingut