Araujo va caure lesionat al camp de la Juventus (@FCBarcelona_cat)
Barça

Araujo té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i es perdrà els pròxims partits

El central uruguaià es va lesionar durant el partit de Champions contra la Juventus i agreuja els problemes defensius del Barça

David CarballoActualitzat

Ronald Araujo va ser titular al Juventus Stadium per la baixa per sanció de Gerard Piqué, però només va poder jugar els primers 45 minuts. El central uruguaià es va haver de retirar per unes molèsties musculars a la cuixa dreta i estava pendent de proves per saber l'abast exacte de la lesió. El Barça ha informat aquest dijous que Araujo té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i serà baixa per als pròxims partits, tot i que el club blaugrana no ha especificat el temps exacte que estarà fora del terreny de joc.

La baixa d'Araujo complica encara més els problemes defensius del Barça per al pròxim partit de lliga contra l'Alabès a Mendizorrotza, sobretot a l'eix central, on ara mateix només disposa de dos jugadors específics per a aquesta demarcació, Gerard Piqué i el francès Clement Lenglet.

Els altres centrals disponibles inscrits a la Champions, Umtiti i Mingueza, del filial, també estan lesionats. Un handicap important per a Ronald Koeman per als pròxims partits en un calendari tan atapeït.

Anar al contingut