BARÇA

Araujo: "A la final, haurem d'estar més concentrats que a la Supercopa"

En una entrevista a TV3, el central uruguaià es mostra molt il·lusionat pel fet de poder guanyar el seu primer títol de blaugrana i subratlla que l'equip trobarà a faltar l'afició

Francesc Latorre / Laura BruguésActualitzat

A Sevilla, a l'estadi de La Cartuja i contra l'Athletic Club, Ronald Araujo va veure com se'ls escapava el primer trofeu de la temporada, el de la Supercopa d'Espanya.

Aquest dissabte, a la mateixa ciutat, al mateix estadi i contra el mateix rival tindran l'oportunitat de refer-se d'aquella decepció i guanyar la Copa del Rei. Molts jugadors de la plantilla estan avesats a celebrar títols, però també n'hi ha uns quants que no ho han fet mai.

El mateix Araujo, Mingueza, Pedri o fins i tot Ilaix esperen el partit amb moltíssima il·lusió. Pedri i Araujo ja van ser titulars en la derrota de la Supercopa. De fet, l'uruguaià va veure de molt a prop com Williams carregava la cama dreta per superar Ter Stegen i fer el 3-2 definitiu.

Aquell dia, el Barça va veure com els bascos igualaven el partit en el darrer sospir del partit reglamentari. Per això alerta, en una entrevista a TV3, que la concentració serà un factor determinant.

Una final exigeix concentració des del primer minut i fins a l'últim. Aquell dia el nostre problema va ser justament aquest: la concentració. No podem tornar a encaixar un gol en el tram final. Hem de jugar el partit com el que és: una final. Donar-ho tot fins al darrer instant i mirar de guanyar-la.

Els més joves de l'equip somien amb la possibilitat d'una nit màgica a Sevilla. Sigui com sigui, tenen clar que hi faltarà un protagonista que sol convertir les finals de Copa en una festa: el públic.

És una llàstima que no hi puguin ser. L'afició del Barça és increïble. Es nota molt quan és a l'estadi. Seria brutal que haguessin pogut gaudir del partit amb nosaltres però malauradament no serà possible. Tot i això, la lluitarem al màxim per aconseguir la Copa.

De cara al partit de dissabte, una de les incògnites serà justament saber com organitzarà Koeman la defensa. Si mantindrà els tres centrals o tornarà al 4-3-3.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut