Barça

"Aquí juguem tots", iniciativa solidària al Camp Nou per la visita de l'Atlètic 

Es posaran a la venda 15.000 samarretes perquè es personalitzin amb el nom dels seguidors i ocupin una part de la grada aquell dia. Part dels ingressos es destinaran a la fundació del club blaugrana
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Coronavirus
El Barça està enllestint el protocol per al retorn dels aficionats a l'estadi

La junta directiva del Barça ha aprovat la iniciativa solidària "Aquí juguem tots", una acció que es desenvoluparà al Camp Nou en el partit contra l'Atlètic de Madrid, corresponent a la jornada 33 del campionat de Lliga. Consistirà a oferir als socis, penyistes i aficionats de tot el món la possibilitat d'omplir una part de les grades de samarretes oficials del primer equip personalitzades amb els seus noms. D'altra banda, les penyes oficials del club que ho desitgin hi podran col·locar les seves pancartes distintives.

L'acció preveu que es faci un mosaic amb totes les localitats equipades i que els participants, a banda de tenir la seva samarreta, també s'enduguin el record de la fotografia de l'estadi que es farà exclusivament per a aquesta ocasió.

Les 15.000 samarretes que es posaran a la venda a un preu de 65 euros seran un model exclusiu perquè, a banda d'anar personalitzades, portaran una inscripció commemorativa que les farà úniques. Una part dels ingressos obtinguts es destinarà a la Fundació per a la lluita contra les conseqüències socioeconòmiques de la Covid-19 i, més concretament, al programa de la Creu Roja de Catalunya de cistelles bàsiques d'aliments per a les famílies i els infants més vulnerables.

El termini per a l'adquisició d'aquestes samarretes s'obrirà el 15 de juny i es podrà fer mitjançant una aplicació del web del club, que permetrà fer-ne la personalització i el pagament alhora. Un cop s'acabi el partit, el club enviarà les samarretes als domicilis dels compradors.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut