Barça

Aplaudiments per a Guardiola en el primer entrenament després de l'anunci de la seva renovació

Els jugadors del Barça s'han entrenat aquest matí a la ciutat esportiva. Com és habitual, abans de començar, la plantilla ha fet la tradicional celebració d'una renovació, amb els aplaudiments de torn, aquest cop dirigits a Josep Guardiola. Després, un per un l'han felicitat personalment. A partir d'ara, i tal com el tècnic volia, només es parlarà de l'actualitat de l'equip, que passa per la Lliga. Els blaugranes visiten el Valladolid amb l'objectiu de mantenir o ampliar la distància de cinc punts sobre el Madrid. Per fer-ho, Guardiola podrà comptar amb Keita, que s'ha incorporat avui als entrenaments.

Actualitzat
La plantilla del Barcelona s'ha exercitat avui a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la novetat del migcampista Seydou Keita, que s'ha reincorporat als entrenaments després de caure eliminat amb Mali a la Copa d'Àfrica, i l'absència del defensa Carles Puyol, baixa per unes molèsties a l'esquena.

La baixa de Puyol s'uneix a la del migcampista Sergio Busquets, que durant tota aquesta setmana ha de fer repòs a causa de la contusió al ronyó esquerre que va patir en l'últim partit de Lliga contra el Sevilla. El jugador del planter Andreu Fontàs, com ja va passar a l'entrenament d'ahir dimecres, s'ha entrenat amb el primer equip.

L'altre protagonista de la sessió ha estat el tècnic, Josep Guardiola, que ha rebut la felicitació dels seus jugadors després d'anunciar que seguiria dirigint el conjunt blaugrana almenys una temporada més. En un cercle, abans de començar la sessió, la plantilla ha aplaudit Guardiola. Gabi Milito s'hi ha acostat per donar-li la mà, i també Xavi Hernández, que dimarts va vaticinar que la renovació de Pep era imminent.

Ibrahimovic, que avui ha estat l'encarregat d'atendre els mitjans, ha explicat: "Sóc molt feliç, perquè ell (Guardiola) m'ha portat i m'ha donat confiança... Però no havia pensat que no continués, perquè no crec que un club com el Barcelona pugui perdre un entrenador com el míster." I si ha de destacar alguna cosa del seu entrenador, el suec n'ha destacat l'actitud amb els jugadors: "Quan al camp t'explica alguna cosa.... ell mateix pot fer el moviment que t'està demanant. I sempre ve amb coses diferents, amb tàctiques diferents..., sempre vol aportar coses noves... Em sembla que està pensant en el futbol les 24 hores."

Ibrahimovic ha assegurat que no està satisfet amb el seu rendiment dels últims partits. Però també s'ha mostrat convençut que ben aviat millorarà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut