Mateu Lahoz atén les queixes del madridista Ramos, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Copa del Rei

Apel·lació manté la groga que va veure Sergio Ramos en l'anada de semifinals al Camp Nou

El capità del Reial Madrid va ser amonestat pel col·legiat Mateu Lahoz, al minut 9, per "fer caure un contrari tallant un atac prometedor" i es perdria la final si veiés una altra targeta en la tornada

Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha desestimat aquest dimarts el recurs presentat pel Reial Madrid contra la targeta groga que va veure Sergio Ramos en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Barça al Camp Nou.

Sergio Ramos va ser amonestat pel col·legiat Mateu Lahoz, al minut 9, per "fer caure un contrari tallant un atac prometedor". La jutgessa de competició, el passat 8 de febrer, va imposar a Sergio Ramos la sanció d'amonestació i una multa de 180 euros, quedant advertit de suspensió en cas de veure una altra targeta en la tornada que el deixaria fora de la final en el cas que el conjunt blanc es classifiqui.

El Reial Madrid va presentar recurs a la sanció davant Apel·lació, utilitzant una prova videogràfica, en estimar que va existir un error material manifest en els fets recollits a l'acta. Apel·lació, en canvi, considera que, després d'examinar l'esmentada prova, la mateixa "no evidencia error material algun en els fets descrits en l'acta, que són perfectament compatibles amb les imatges. Per això, entre altres consideracions, decideixo desestimar el recurs del Reial Madrid", de manera que manté la sanció a Sergio Ramos, que segueix advertit de suspensió en aquesta competició.

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut