Lewandowski jugant el partit contra l'Espanyol
Lewandowski jugant el partit contra l'Espanyol.
Futbol

Apel·lació desestima la reclamació de l'Espanyol sobre Lewandowski

Redacció Esport3Actualitzat

Despés que el Comitè de Competició arxivés la petició de l'Espanyol d'alineació indeguda de Lewandowski., ara ha estat Apel·lació qui ha desestimat la demanda.

El club blanc-i-blau considera que el polonès hauria d'haver complert el partit de sanció derivat de la targeta vermella que va veure al Sadar.

L'escrit amb la justificació d'Apel·lació és força contundent:

"És inqüestionable, evident i notori, que el jugador Robert Lewandoski va ser correctament alineat en el partit disputat el dia 31 de desembre de 2022 ja que malgrat la sedicent insistència del Club recurrent que el jugador estava sancionat a la data de celebració del partit, el cert és que aquesta sanció, que en altre cas hagués impedit la participació del jugador en el partit, estava suspesa per una resolució judicial de compliment obligat per als òrgans federatius."

Ara, el club blanc-i-blau continua endavant amb el procediment i presentarà recurs al TAD (Tribunal d'Arbitratge de l'Esport) en un termini màxim de 15 dies.

L'Espanyol ja va presentar un primer recurs al Comitè de Competició abans del partit, però aquest es va declarar incompetent per revocar una decisió presa per un tribunal ordinari.

Anar al contingut