Emiliano Sala amb la samarreta del Cardiff City (@cardiffcityfc)
Futbol

Apareix un vídeo inèdit d'Emiliano Sala que reobre la polèmica del seu fitxatge pel Cardiff

En les imatges es veu el davanter argentí firmant el seu contracte amb l'equip gal·lès tres dies abans de morir en un accident d'avió

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la mort d'Emiliano Sala en un accident d'avioneta, el gener del 2019, mentre feia el trajecte Nantes-Cardiff, on havia de ser presentat com a nou jugador de l'equip gal·lès, els dos clubs continuen sense posar-se d'acord per saber qui dels dos tenia els drets del jugador i, per tant, si s'ha de fer efectiu el traspàs estipulat en 15 milions d'euros.

La batalla legal entre el Nantes i el Cardiff no ha resolt si el traspàs de Sala s'havia fet efectiu o no, el novembre del 201. La FIFA va donar la raó al Nantes i va resoldre que el nou equip de Sala havia d'avançar un primer pagament de 6 milions d'euros, una decisió que el Cardiff va recórrer al TAS i, de moment, el cas està en mans de la justícia.

Mentrestant, el Daily Mail aporta una prova de la validesa del fitxatge de Sala pel Cardiff amb unes imatges gravades tres dies abans de l'accident, on es veu el jugador argentí de 28 anys firmant uns documents amb el club gal·lès. Si la justícia dona per bo aquest document, s'acabaria la picabaralla legal entre els dos clubs i es confirmaria que Emiliano Sala era jugador del Cardiff.

 

Anar al contingut