El tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo @CESabadell
Futbol

Antonio Hidalgo: "Teníem i tenim urgència de seguir guanyant"

El Centre d'Esports Sabadell rep demà a les 20.30 l'Oviedo. El tècnic arlequinat no vol que hi hagi cap confiança després de la victòria sobre el Tenerife per 1 a 2 en l'últim partit. El conjunt arlequinat continua en zona de descens

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El Centre d'Esports Sabadell rep demà l'Oviedo a dos quarts de nou del vespre a la Nova Creu Alta. Un partit vital per als arlequinats i en el qual el tècnic, Antonio Hidalgo, tindrà tots els jugadors disponibles per primera vegada. "Podria repetir l'onze titular. Ja ho veurem", ha dit. El fet que el partit es jugui a les 20.30 dona més marge a recuperar-se físicament als jugadors, una de les obsessions del tècnic, que té clar que les recuperacions entre partits són molt curtes. Hidalgo ha destacat la importància del triomf a Tenerife en l'últim partit per 1 a 2, perquè "dona confiança".

"Teníem i tenim urgència de seguir guanyant. Demà tenim un partit de molta intensitat i gran exigència perquè el rival fa molt mal a dalt."

Com és habitual el tècnic ha elogiat el rival:

     "Hem analitzat a la perfecció l'Oviedo, un equip que treballa molt bé. Et van a buscar de seguida. Incomoden molt. Tenen alguna baixa, però segur que els suplents ho donaran tot. Segurament esperaven tenir més punts, però el partit serà dificilíssim."

Antonio Hidalgo ha destacat també que a la 2a Divisió és difícil la regularitat. "Volem sumar de 3 en 3. És important l'estabilitat per controlar els partits. No pots deixar espai als rivals." També ha elogiat els seus jugadors:

     "Estic encantat amb la plantilla que tinc. Lluiten moltíssim. S'ajuden l'un a l'altre. Estem gaudint de la categoria."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut