Lliga de Campions

Antonio Conte: "No serà fàcil perquè juguem davant un club fabulós i amb grans jugadors"

L'entrenador italià del Chelsea assegura que el seu equip ha d'estar preparat per patir i admet que si volen guanyar el Barça hauran de fer un partit perfecte

Actualitzat

Antonio Conte, entrenador del Chelsea, ha advertit aquest dilluns en roda de premsa que el seu equip ha d'estar "preparat per patir" en el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el FC Barcelona a Stamford Bridge.

"Estem parlant d'un grandíssim partit, un gran desafiament per a nosaltres, ja que ens enfrontem a un equip fantàstic, un dels millors del món. No serà fàcil perquè juguem davant un club fabulós, amb grans jugadors: Messi, Suárez, Iniesta. Hem de prestar atenció al rival, però també tenir l'ambició de fer el nostre futbol. Sabem les característiques del Barcelona i hem d'estar preparats per patir amb i sense la pilota, ser compactes, no perdre la pilota i intentar fer el que sabem"

Conte ha afirmat també que no és el seu equip el que té el cartell de favorit en l'eliminatòria i que aquests dos partits davant els blaugranes serviran per veure "quin és el nivell real" dels seus a la Lliga de Campions.

"Començarem el partit sense el cartell de favorit. Sobre el paper ho són ells, però nosaltres hem d'estar emocionats pel desafiament. Són dos partits importants per veure quin és el nostre nivell en la competició. Repeteixo que no serà senzill, ja que ells estan tenint una temporada fantàstica i tenen el potencial per guanyar la Champions. Si volem guanyar demà hem de fer el partit perfecte".

Preguntat sobre com aturar Messi, Conte ha fet un somriure i ha assegurat que l'argentí "és el millor futbolista del món", algú que "resol una situació quan tu encara no l'has vist".

"Parlem del millor jugador del món. Messi té la capacitat de resoldre ell sol la situació quan tu encara no l'has vist. És un futbolista fabulós i cal prestar-li atenció. Però no només a ell; hem de treballar com a equip per aturar el Barcelona".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut