Antonio Conte posa el punt final a la seva etapa al Tottenham (Reuters)
Futbol

Antonio Conte deixa de ser entrenador del Tottenham

El club londinenc i el tècnic italià arriben a un acord per a la rescissió del contracte del tècnic

Redacció Esport3Actualitzat

Era la crònica d'un divorci anunciat que es va fer efectiu aquest diumenge a la nit: el Tottenham va publicar un comunicat per anunciar que Antonio Conte deixa de ser entrenador de l'equip londinenc amb efectes immediats. La continuïtat del tècnic italià, que acabava contracte al juny, estava en dubte des de l'eliminació de l'equip als vuitens de final de la Champions i les duríssimes crítiques del mateix Conte cap als jugadors i cap a l'entitat en una roda de premsa posterior. 

Cristian Stellini, tècnic assistent de Conte fins ara, es farà càrrec de l'equip fins a final de temporada. Stellini, que rebrà el suport de l'exjugador de l'equip Ryan Mason, ja va ser el tècnic provisional quan el primer entrenador va estar de baixa per una operació a la vesícula biliar. 

Conte deixa el Tottenham quart, en zona Champions, però només dos punts per sobre d'un Newcastle que ha anat retallant distàncies. Arribat al club el novembre del 2021, el tècnic italià, que ha guanyat Lligues amb Juventus, Chelsea i Inter de Milà, ha aconseguit 41 victòries en 77 partits amb els Spurs i se li atribueix força mèrit per haver-los classificat per a la Champions la temporada passada. 

Anar al contingut