Motociclisme

Antonelli es manté fort en els segons lliures de Moto3 i Àlex Márquez fa el tercer millor temps

Després de la primera sessió matinal, Niccolò Antonelli ha tornat a fer el millor temps (1:39,647) en la segona sessió d'entrenaments lliures al Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Àlex Márquez ha millorat i ha passat del vuitè lloc anterior, al tercer

Actualitzat

Després de la primera sessió matinal, Niccolò Antonelli ha tornat a fer el millor temps (1:39,647) en la segona sessió d'entrenaments lliures al Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Àlex Márquez ha millorat i ha passat del vuitè lloc anterior, al tercer. Això sí, el seu gran rival en la lluita pel títol que s'ha de decidir en aquest última cursa, Jack Miller, continua un pas al davant. L'australià ha quedat a dues dècimes d'Antonelli, i mitja al davant del líder del Mundial. Entre la resta de catalans de la categoria, Àlex Rins ha estat setè i Isaac Viñales, onzè.

Márquez domina la sessió de MotoGP

Marc Márquez li ha pispat el millor temps, com en la primera sessió, a Aleix Espargaró, que s'ha hagut de conformar amb la tercera plaça perquè també s'ha vist superat per Dovizioso. Jorge Lorenzo ha fet el quart millor temps i Dani Pedrosa ha estat sisè. En canvi, Valentino Rossi no ha tingut una bona sessió i ha acabat en la desena plaça quasi 6 dècimes del millor temps de la preparatòria.

Tito Rabat, tercer als entrenaments de Moto2

A Moto2, Johann Zarco ha acabat els entrenaments de divendres com a primer classificat. Thomas Luthi i Tito Rabat han sigut els altres dos pilots més ràpids de la jornada, tancant el primer dia a Xest per davant de la resta del grup.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut