Griezmann marxa de l'Atlètic de Madrid
Griezmann marxa de l'Atlètic de Madrid
Barça

Antoine Griezmann, un davanter polivalent que pot ocupar les tres posicions de l'atac blaugrana

El jugador francès pot ocupar diferents posicions a l'atac i en el seu cas acumula dues virtuts importants: té gol i bona visió de joc per fer una última passada letal, tant arribant des de segona línia com en jugades d'estratègia

Xavi LemusActualitzat

Antoine Griezmann arriba al Barça com un dels davanters més importants del panorama futbolístic mundial. Líder de la selecció francesa i jugador franquícia de l'Atlètic de Madrid. El seu fitxatge és una petició expressa d'Ernesto Valverde, de fet un desig que ja compartia amb Robert Fernández des d'ara fa més d'un any.

El tècnic hi veu una bona opció per a la davantera blaugrana per la seva polivalència. Per les seves característiques, el jugador francès pot ocupar diferents posicions a l'atac i en el seu cas acumula dues virtuts importants: té gol i bona visió de joc per fer una última passada letal, tant arribant des de segona línia com en jugades d'estratègia.

A l'Atlètic de Madrid de Simeone jugava amb llibertat de moviments i la temporada passada va marcar 21 gols i va donar 10 assistències a totes les competicions. Estadístiques destacades, però que en el seu cas són les més baixes de les cinc temporades com a "colchonero". A nivell individual, l'arribada al Camp Nou li permet continuar lluitant pel seu objectiu pendent: guanyar la Lliga de Campions. Un títol que el 2016 el va tenir a prop, però que va acabar passant de llarg.

Anar al contingut