Futbol

Antoine Griezmann es nega a felicitar a la concentració de França Raphael Varane per haver guanyat la Lliga de Campions

Jugadors i tècnics de la selecció francesa han felicitat el madridista Varane per la Lliga de Campions que va guanyar amb el Reial Madrid. Tots... menys un: Griezmann.

Actualitzat

Ara que s'ha acabat la temporada pels clubs de futbol, ha arribat el torn de les diferents seleccions nacionals. Jugadors d'equips que han competit entre ells passen a ser ara companys amb una mateixa samarreta. Alguns, però, arrosseguen amb ells la rivalitat prèvia. A la selecció francesa s'ha vist un exemple.

El central del Reial Madrid Raphael Varane s'ha incorporat a la seva selecció després d'haver guanyat aquest dissabte la Copa d'Europa amb els blancs. A la seva arribada, ha estat felicitat pels seus companys...menys pel davanter de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann, que ha refusat donar-li la mà.

Però l'episodi no s'ha acabat aquí. En el sopar, el seleccionador Didier Deschamps ha demanat un aplaudiment pel flamant Campió d'Europa amb el Madrid. I novament tots els seus companys amb aplaudit amb una única excepció, Griezmann. El matalasser no oblida que el seu club va caure eliminat en semifinals de la Lliga de Campions davant del Reial Madrid.

Griezmann, després que els mitjans s'han fet resó de les imatges, no s'ha esforçat el més mínim a disimular o intentar donar alguna explicació per justificar-se. Simplement, ha continuat la broma a twitter.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut