Antoine Griezmann se sent "alliberat" quan juga amb la selecció francesa (Reuters)
Barça

Antoine Griezmann: "Al Barça he sigut infeliç, però aquest últim any ha anat millor"

El davanter blaugrana afirma: "A la selecció soc més lliure, com ho era a l'Atlètic de Madrid"

Redacció Esport3Actualitzat

Antoine Griezmann és un jugador diferent quan juga amb la selecció francesa i quan ho fa habitualment al Barça. Després d'una complicada adaptació, el davanter blaugrana ha tancat el curs amb bons números: 20 gols entre totes les competicions. Però són molts els aficionats que no troben justificada la forta inversió que es va fer per ell. El mateix Griezmann explica en una entrevista a L'Equipe la situació:

"A la selecció, totes les pilotes passen per mi, soc més lliure, com ho era a l'Atlètic de Madrid. Els inicis al Barça van ser difícils i em vaig trobar crítiques que potser eren exagerades. Em sento més còmode jugant amb llibertat. Però ara, al 2021, tinc la sensació que la cosa va millor".

El "petit príncep" admet que al Barça s'ha arribat a sentir infeliç:

"Infeliç al Barça? Sí, quan vam perdre la Lliga, per exemple. Però també al començament de la temporada, perquè no jugava i no em sentia important. Estic acostumat a jugar-ho tot, als grans partits, i em vaig veure a la banqueta el dia del Reial Madrid. Et cabreja veure els companys escalfant-se al camp mentre tu ets a la banda"

Dit això, Griezmann explica la seva relació amb Leo Messi, capità de l'equip, company seu a la davantera, i el davanter que ocupa el rol de jugador amb llibertat de moviments, un rol que ell troba a faltar.

"Amb Messi ens entenem bé. Ens enviem missatges de vegades i als entrenaments ens comuniquem molt. Al camp és un jugador amb qui és súper fàcil jugar. Li envies un meló i te'l transforma en caviar. Amb ell no tens aquella pressió de fallar una passada. Pel que fa al joc, la cosa va cada cop millor"

El 7 blaugrana explica el discret final de temporada de l'equip i es mostra esperançat per a la pròxima campanya:

"Aquest any ha sigut una mica complicat perquè hem tingut moltes lesions i hem jugat amb un sistema en què no sempre tothom està en la seva millor posició. Però ara comencem una nova temporada, tindrem reforços i la cosa rutllarà"

 

 

Anar al contingut