Bàsquet

Ante Tomic: "Si guanyem a Panathinaikos i el Milà, guanyarem el clàssic segur"

El pivot del Barça Lassa ha analitzat l'estat de forma de l'equip i els objectius de la temporada en una entrevista al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio

Actualitzat

El Barça Lassa viu un moment de gràcia i el croat Ante Tomic ha estat al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio per analitzar l'actualitat de l'equip blaugrana. Tomic ha assegurat anar partit a partit, però no ha evitat pensar en objectius futurs: "Anem partit a partit, a veure on arribem. Jugant així, tenim opcions de classificar-nos per als play-off".

En la prèvia d'una de les setmanes més intenses de l'inici de temporada blaugrana, Tomic no ha volgut prioritzar entre Eurolliga i Lliga ACB: "Hi ha molta diferència entre l'Eurolliga i l'ACB, però intentem no pensar-hi i preparar tots els partits de la mateixa manera". En aquesta línia, el pivot ha valorat el triple objectiu de la setmana, amb partits contra Panathinaikos, Olimpia de Milà i Reial Madrid: "Si guanyem el Panathinaikos i el Milà, guanyarem el clàssic segur."

Tomic també ha analitzat la feina de l'entrenador, el serbi Svetislav Pesic, a qui ha qualificat com a "bastant dur" i instistent en la feina: "Des de l'arribada de Pesic han canviat poques coses. Crec que la diferència més gran és que ara tot sembla més seriós. Tothom està més concentrat en el joc".

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut