Bàsquet

Ante Tomic: "Ara tenim dos partits a casa i els hem d'aprofitar per guanyar-los"

El pivot croat del Barça Lassa s'ha negat a donar per perduda la Lliga ACB i s'ha mostrat convençut que amb el suport massiu de l'afició al Palau l'equip blaugrana pot forçar el cinquè partit contra el Reial Madrid

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet només té 48 hores per curar les ferides provocades per la derrota a la pista del Reial Madrid en el segon partit de la final de l'ACB. Els de Svestislav Pesic estan obligats a guanyar aquest dimecres per mantenir les opcions en una final al millor de cinc partits. Un format que, segons ha explicat el capità Ante Tomic, permet la remuntada.

En la roda de premsa prèvia al tercer partit, el pivot croat s'ha negat a donar per perduda la Lliga ACB i s'ha mostrat convençut que amb el suport massiu de l'afició al Palau l'equip blaugrana pot forçar el cinquè partit.

"Estem una mica fotuts després de la derrota però un amic m'ha dit després del partit que un play-off és com un partit de tenis a cinc sets. Pots guanyar el primer set per 6 a 0, pots anar guanyant el segon per 5 a 0, però al final no guanyes. Vull dir que encara queda molt i ara tenim dos partits a casa i els hem d'aprofitar per guanyar-los."

Per la seva banda, Pesic ha reconegut aquest dimarts que el seu equip a vegades és "massa innocent" però s'ha mostrat optimista malgrat estar a una derrota de perdre la final.

"Viurem amb això i utilitzarem aquesta situació desfavorable. Juguem a casa. Vull que ens preparem i juguem un partit com el d'ahir. Ja vaig dir que vam jugar un partit molt bo, perfecte, sòlid."

 

 

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut