Barça

Ansu Fati: "Estic convençut que tornaré a ser el d'abans"

En una entrevista en exclusiva a TV3, el davanter blaugrana se sincera sobre tot el que ha passat mentre ha estat lesionat, i assegura que li falta poc per estar al cent per cent

Francesc LatorreActualitzat

No acostuma a concedir gaires entrevistes, i avui, a Dallas, n'ha donat una TV3. Després d'un calvari de lesions i operacions, Ansu Fati desprèn il·lusió i està convençut que tornarà a ser el jugador que va meravellar el món abans de fer-se mal.

Estic treballant per aconseguir-ho i no tinc cap dubte que amb treball i sacrifici ho aconseguiré. Ara mateix no estic al 100 per 100, però em falta molt poc.

Ansu reconeix que ara mateix ja juga sense por a recaure.

És normal que quan tornes d'una lesió ho facis jugant amb molta cautela. Però et diria que són només els primers minuts del primer partit. Després ja ho oblides. Ara mateix jo estic jugant sense por.

En un català gairebé perfecte, Ansu explica que mai es va plantejar la retirada del futbol.

No, en cap moment. Són coses que poden passar en el món del futbol, però jo he viscut coses pitjors. Sé d'on vinc i tot el que he fet per poder estar aquí. Mai he pensat a deixar-ho. Sóc molt jove i tinc tot el futur al meu davant.

Ansu participa il·lusionat en la pretemporada del primer equip als Estats Units. Celebra els fitxatges que s'han dut a terme i en especial la competència que hi haurà a la davantera.

Estem fent un molt bon equip, molt competitiu. Els nous fitxatges ens donaran moltíssim durant la temporada. Són grans jugadors que ens ajudaran. És un equip que vol guanyar títols. Sabem que els últims anys només hem guanyat la Copa del Rei, i això al Barça no es pot permetre. Tenim una davantera molt potent i tindrem molta competència. Això és molt bo per a l'equip i per als jugadors, que no ens relaxarem. Sabem que, si no treballes bé, no jugaràs, perquè hi haurà un altre jugador que pot jugar al teu lloc. Això és bo, perquè ens mantindrà sempre en tensió.

Preguntat sobre li agradaria el retorn de Messi, Ansu no ha dubtat a dir que sí, entre altres coses perquè tindria el comiat que es mereix.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut