Ansu Fati, padrí dels "Relats Solidaris de l'Esport" (EFE)
Futbol

Ansu Fati: "Vull quedar-me molts anys al Barça"

El davanter blaugrana, que té contracte fins al 2027, té clar que la seva intenció és triomfar al club blaugrana. "No tenim por del Manchester. Som el Barça", ha dit

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Ansu Fati té clar que no pensa deixar el Barça. El davanter ha estat taxatiu quan li han preguntat pel seu futur:

"Tinc contracte fins al 2027. Tant de bo puguin ser molts més. La meva intenció és quedar-me aquí molts anys."

El blaugrana ha explicat també que se sent afortunat de jugar al Barça, si bé ha revelat: "Sento que he fet poc per tornar als aficionats tot el que m'aporten diàriament i el suport que em donen." El bon rendiment de l'equip aquesta temporada fa que "aquest any vingui molta gent al camp i ho estem notant".

"No tenim por"

Sobre el partit de dijous contra el Manchester United a Old Trafford, clau per seguir a la Lliga Europa, Ansu Fati s'ha mostrat confiat a superar l'equip anglès.

"L'equip està molt bé, el Manchester passa per una bona ratxa. Serà un partit complicat. Anem amb la idea d'anar a totes, passar ronda i seguir amb la bona dinàmica. Tenim tota la il·lusió. Som el Barça; no hem de tenir por."

 

La portada del llibre apadrinat per Ansu Fati

 

Ansu Fati ha fet aquestes declaracions en l'acte de lliurament del que s'ha recaptat pel llibre anual "Relats solidaris de l'esport", que fa 17 anys que es fa. El futbolista blaugrana era el padrí, en aquesta ocasió, en què s'han recaptat 61.917,28 euros per a l'ONG Pallapupas. El futbolista, que coneix bé els hospitals per culpa de les lesions que ha tingut, ha destacat que "aconseguir el somriure d'un nen que està ingressat en un hospital no té preu".

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut