Barça

Ansu Fati, un 10 precoç

El nou 10 del Barça ha tingut una carrera fulgurant. Valverde ja el va fer debutar amb 16 anys. Superada una lesió al genoll que l'ha tingut gairebé un any parat, Fati ja és la joia de la corona al Camp Nou. El club l'ha lligat, de moment, fins al 2027

Francesc LatorreActualitzat

Valverde li va donar l'alternativa en un Barça-Betis, amb només 16 anys. En acabar el partit, llàgrimes, emoció i sensació d'incredulitat. Als vestidors, una foto que ha acabat sent premonitòria del que passaria al cap d'un temps.

Ansu, abraçat per Messi
Ansu, abraçat per Messi

"Vull donar les gràcies al club i als companys, que m'han ajudat tant. Espectacular!"


Mentre Ansu feia aquestes declaracions, el seu pare esperava el tramvia per tornar cap a casa i ja començava a tastar el pes de la fama.

"Ja em podria morir. Estaré feliç per tota la vida."

Però allò només era el començament. Ansu va batre rècords de precocitat i va meravellar tothom. Des de Messi, ningú havia tingut un impacte com el d'Ansu. Però tot es va esquinçar de cop amb la lesió... també en un Barça-Betis. A partir d'allà, el calvari: gairebé un any de baixa i quatre operacions en un genoll que no es curava.

 

Però Ansu és dels que estan tocats per la vareta màgica. Ja amb la responsabilitat del 10 a l'esquena, va reaparèixer un bon dia contra el Llevant i va fer vibrar el Camp Nou com feia temps que no vibrava. El seu pare, que ja no va amb tramvia, sortia tan eufòric com el primer dia o més.

 

El nom d'Ansu torna a sonar amb força arreu del món. També en aquells camps de futbol de Guinea Bissau, on va començar a fer els primers xuts i on ara presumeixen de crac mundial.

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut