Ansu Fati en una imatge d'arxiu
Barça

Ansu Fati s'allunya del quiròfan

Segons ha avançat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, Ansu Fati ha recuperat les bones sensacions i, si continua la seva bona evolució, tot sembla indicar que evitarà la tercera operació

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati està vivint un autèntic calvari amb la lesió que va fer-se el passat mes de novembre. Sembla, però, que finalment arriben les bones notícies: segons ha avançat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el jove jugador blaugrana continua treballant amb l'equip del doctor Cugat per allunyar el fantasma d'una tercera operació.

Per recomanació de l'equip mèdic, Ansu Fati hauria tornat a iniciar pràcticament el procés de recuperació i, en aquests moments, estaria fent càrregues molt suaus i exercicis a la piscina.

El programa "Tot costa" ha revelat també que aquesta situació està sent difícil per al jugador, que sent que no avança en la seva recuperació i es troba fent els mateixos exercicis que mesos enrere. Tanmateix, Ansu Fati està esperançat perquè fa dies que no presenta inflamacions al  genoll esquerre i veu la possibilitat de tornar a passar per quiròfan cada cop més lluny.

Anar al contingut