BARÇA

Ansu Fati torna a treballar amb la resta de companys

Per primera vegada des de fa temps, el jove davanter blaugrana ha fet part de l'entrenament amb la resta de companys. Koeman va dir que podria reaparèixer després de l'aturada de seleccions

Redacció Esport3Actualitzat

Bones notícies per a Ronald Koeman a l'entrenament d'aquest dimarts. Per primera vegada des de fa molts mesos, Ansu Fati ha tornat a treballar amb la resta de companys. No ha fet la sessió sencera, però sí una part, fet que significa un nou pas endavant en el seu procés de recuperació. Fa uns dies Ronald Koeman va explicar en roda de premsa que la seva reaparició seria després de l'aturada de seleccions.

Ansu es va lesionar el menisc intern del genoll esquerre el mes de novembre del 2020, en un partit a casa contra el Betis. Va venir després una recuperació molt complicada, amb un reguitzell d'operacions i canvi d'especialista. Ansu va passar pel quiròfan tres vegades a Barcelona amb el doctor Ramon Cugat -que li va fer tres sutures- i es va operar novament a Portugal, a les mans de Jose Carlos Noronha, metge de la selecció portuguesa i que li va practicar una extracció parcial del menisc.

 

Ara Ansu Fati comença a veure la llum al final del túnel. El primer partit del Barça després de l'aturada és al Sánchez Pizjuán, contra el Sevilla, el dia 11 de setembre. Però al club no volen parlar de dates concretes i aposten per la prudència. De fet, està previst que Ansu, en els propers dies, alterni encara les sessions individuals amb les grupals. En tot cas, el que ningú posa en dubte és que es tracta d'una de les grans esperances de Koeman per reforçar la davantera.

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut