Ansu Fati
Ansu Fati en una imatge d'arxiu
BARÇA

Ansu Fati, l'insòlit protagonista de la prèvia al Bernabéu

Mateu Alemany posa l'absència del jove blaugrana, espectador de luxe del clàssic, a l'alçada de la baixa de Benzema

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati s'ha convertit en un dels protagonistes de la prèvia del Madrid-Barça d'aquest diumenge, sense voler-ho. El blaugrana, que va tornar a caure al gener quan reapareixia a San Mamés i que continua en procés de recuperació, ha viatjat a Madrid per fer costat als seus companys des de la graderia del Bernabéu. Tot i això, ha estat Mateu Alemany, director de futbol del Barça, qui l'ha posat en el punt de mira.

El directiu blaugrana, en declaracions a Movistar Plus+, ha destacat l'absència d'Ansu. De fet, Alemany situa l'absència del jugador procedent de planter del Barça a l'altura de la baixa de Benzema.

Karim és un jugador extraordinari, que està fent una temporada increïble, oi? Però, dues coses. Primer, el Reial Madrid té una plantilla extensíssima, amb grandíssims jugadors. I, segon, per al·lusions, només ens queda recordar que nosaltres no tenim l'Ansu. Que per a nosaltres és un jugador tan important, com Karim per al Reial Madrid i que, a més, no l'hem tingut en tota la temporada. Per tant, s'equilibren una mica les coses, oi?

Concretament, el guineà de 19 anys, queia per primer cop a finals del 2020, quan es va trencar el menisc. En tornar, el blaugrana va notar molèsties al genoll dret --i, poc després, al bíceps femoral de la cama esquerra--, que el van tornar a apartar de l'equip. Ara, el passat mes de gener, tornava a patir del mateix bíceps femoral, lesió de la qual s'està recuperant. Dues temporades, gairebé, en blanc.

ARXIVAT A:
El ClàssicAnsuFati
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut