Ansu Fati, després de la victòria del Barça sobre el Vila-real en què ha estat l'autor de dos gols i ha provocat el penal que ha suposat el tercer
Barça

Ansu Fati: "Jugar amb Messi és un somni. M'ajuda i em dona consells"

El jove jugador blaugrana ha estat el gran protagonista de l'estrena del Barça a la Lliga. Ha marcat dos gols i ha provocat un penal en una primera mitja hora estel·lar

Redacció Esport3Actualitzat

Amb un doblet i completament desbordant en el joc ofensiu, el jove Ansu Fati ha estat el gran protagonista de la victòria del Barça contra el Vila-real. En només mitja hora, Fati ha fet dos gols i ha provocat un penal que ha servit perquè Messi fes el tercer. En acabar, en declaracions a Barça TV, Fati exhibia alegria però també prudència i modèstia.

Sé que estic jugant amb els millors. Afronto cada partit i cada oportunitat amb la màxima il·lusió. En el primer gol, la passada de Jordi Alba és molt bona i jo només l'he hagut d'acompanyar. Quan un davanter marca, sempre té ganes de marcar més. Tant de bo sigui així.

Ansu ha valorat molt positivament el primer temps que ha fet el seu equip, en què han deixat sentenciat el partit

Tenim moltes ganes de seguir millorant. Però el que hem vist a la primera part és el camí a seguir.

El jove jugador blaugrana també s'ha referit, aquesta vegada als micròfons de Movistar, a la possibilitat de continuar jugant al costat de Leo Messi.

Jugar al seu costat és un somni que tenia des de petit i ara el puc fer realitat. En Leo m'ajuda moltíssim, als partits i als entrenaments, i em dona molts consells.

 

 

ARXIVAT A:
AnsuFatiMessi
Anar al contingut