Barça

Ansu Fati ja té fitxa del primer equip i portarà el dorsal 22

El jove futbolista blaugrana, de només 17 anys, ha firmat la fitxa federativa que permet la renovació i millora automàtica del seu contracte, que tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati ja es pot considerar des d'aquest dimecres jugador del primer equip del Barça a tots els efectes, segons ha avançat Mundo Deportivo. El jove futbolista blaugrana, de només 17 anys, ha firmat la fitxa federativa que permet la renovació i millora automàtica del seu contracte. Ansu passarà a tenir una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros i ja podrà estrenar el seu nou dorsal en el debut del Barça a la Lliga diumenge a Vila-real. El club blaugrana ha anunciat a través de les xarxes socials que el nou número d'Ansu Fati com a jugador del primer equip serà el 22.

El nou blindatge de l'extrem hispanoguineà permet al Barça assegurar-se la continuïtat d'un futbolista que ja ha debutat amb la selecció espanyola absoluta i que ha despertat l'interès d'alguns grans clubs europeus, que s'hauran de rascar la butxaca si volen fitxar-lo. De moment, el contracte d'Ansu Fati es manté en vigor fins al 30 de juny del 2022, tot i que l'objectiu del club blaugrana és poder negociar en el futur la seva renovació.

Ansu Fati va jugar la passada temporada 24 partits a Primera Divisió amb fitxa del filial, 11 com a titular amb el 31 a l'esquena. Al Trofeu Joan Gamper de dissabte passat contra l'Elx encara va lluir el mateix dorsal, però ara ja podrà lluir el 22 per al debut a la Lliga contra el Vila-real.

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut