Ansu Fati, en l'entrenament del Barça (@FCBarcelona)
BARÇA

Ansu Fati ja té data de retorn

Després de lesionar-se fa gairebé un any i d'operar-se quatre vegades, tornarà a jugar el dia 26 contra el Llevant. Paral·lelament, les negociacions per la seva renovació avancen a bon ritme

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati rebia dijous la llum verda dels metges per tornar a jugar i Ronald Koeman ja hi ha posat data. Segons ha pogut sabert TV3, el tècnic neerlandès té previst fer-lo jugar diumenge dia 26 contra el Llevant al Camp Nou. Serà en el tercer dels tres partits de Lliga que els blaugrana disputaran la setmana que ve.

Fati veu més que mai doncs el final del túnel en què va entrar el 7 de novembre de l'any 2020, quan es va lesionar contra el Betis. A partir de llavors va venir una recuperació molt complicada, amb quatre operacions al genoll esquerre de les quals no ha pogut fer net fins ara. La previsió és que Koeman el faci entrar poc a poc. El tècnic culer ja va deixar clar fa uns dies que amb Ansu Fati correria risc zero, després de tant temps sense jugar.

 

La reaparició de Fati serà aigua beneïda per una plantilla on ara mateix hi ha una plaga de lesions que afecten sobretot la part atacant.

Renovació molt encaminada

Ansu és l'esperança de Koeman per als pròxims partits i del barcelonisme per als pròxims anys. El jove davanter ja ha fet saber al club que la seva intenció és renovar un contracte que acaba l'any que ve i és conscient que haurà de fer algun esforç econòmic, donada la situació de l'entitat barcelonista a nivell financer. Dijous es van produir més converses entre el seu representant, Jorge Mendes, el seu pare i el Barça. El dia abans, Ansu havia sopat amb Mendes i amb Mateu Alemany, director de l'àrea de futbol. L'acord definitiu no està lluny.

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut