Ansu Fati i Joan Laporta en un moment de l'acte de la renovació del davanter fins al 2027
Ansu Fati i Joan Laporta en un moment de l'acte de la renovació del davanter fins al 2027
Futbol

Ansu Fati i l'oferta dels 30 milions bruts per temporada

Segons va avançar ahir "El larguero", una de les ofertes que va rebre el davanter del Barça arribava a aquesta quantitat, però Ansu Fati la va rebutjar per continuar a l'entitat blaugrana

redacció Esport3Actualitzat

Quan encara ressona l'acte oficial de la renovació d'Ansu Fati per al Barça fins al 2027, continuen apareixent informacions sobre les ofertes que va rebre el jove davanter abans de donar el sí al seu club de sempre.

El Barça va confirmar que el 10 blaugrana havia rebut fins a tres ofertes per deixar l'entitat. Segons va revelar "El larguero", una de les ofertes girava a l'entorn dels 30 milions d'euros bruts per temporada. Tot i rebre aquesta oferta, Ansu Fati va mostrar la seva fidelitat al club confirmant-hi la seva continuïtat fins a l'any 2027, tot i que la quantitat que percebrà no arribarà a la meitat de l'oferta rebuda.

Els tres clubs que van trucar a la porta dels Fati van ser el PSG, el Manchester United i el Liverpool segons el Daily Mail. Segons aquesta informació el PSG el volia tenir al costat de Messi després del Mundial de Qatar.

Ansu Fati tindrà la mateixa clàusula de rescissió que va signar Pedri, 1.000 milions d'euros. El davanter va manifestar en l'acte de presentació la seva il·lusió de triomfar al Barça:

"Sempre ha estat un somni poder triomfar i continuar creixent al Barça, i per sort ho podré continuar fent."

 

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut