Ansu Fati mostra el seu carnet de soci del Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

Ansu Fati i la seva família ja són socis del Barça

El jugador blaugrana ha rebut el carnet al seu domicili de mans del president de la junta gestora, Carles Tusquets

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati segueix recuperant-se de l'operació al genoll a la qual es va sotmetre el 9 de novembre. Tot i estar de baixa per lesió, l'extrem guineà ha volgut refermar el seu lligam amb el FC Barcelona i des d'aquest dijous ja és soci del club blaugrana. Ansu Fati ha rebut el seu carnet de soci de mans del president de la junta gestora, Carles Tusquets, i de Ramon Palou, representant de la Comissió de Control, Ètica i Transparència.

L'acte de lliurament del carnet de soci s'ha fet al domicili del futbolista, que encara està en procés de rehabilitació. Juntament amb Ansu Fati, també s'han fet socis del Barça els seus pares, Bori i Maria de Lurdes, i els seus germans, Djenabu, Djucu i Miguel. Tots els integrants de la família Fati no podran votar encara en les pròximes eleccions a la presidència del club blaugrana, ja que per poder-ho fer es requereix un mínim d'un any com a soci.

El regal de Tusquets

En aquesta mateixa visita, i segons ha explicat Xavi Campos a "Gossip" d'"Onze", d'Esport3, Tusquets va regalar un llibre al jove futbolista del Barça escrit per ell mateix: "Enriquéceme despacio que tengo prisa", una guia que el president de la gestora va escriure fa dos anys per explicar com invertir i treure el major profit dels estalvis.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut