Ansu Fati en un partit amb la selecció espanyola
Ansu Fati en un partit amb la selecció espanyola (EFE)
Nations League

Ansu Fati entra a la convocatòria de la selecció espanyola

El davanter blaugrana entra a la convocatòria per a la Nations League per la lesió de Nico Williams

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati ha rebut aquest dilluns la trucada de Luis de la Fuente, seleccionador espanyol, per disputar la fase final de la Lliga de les Nacions. El blaugrana, així doncs, formarà part de la convocatòria de la "roja" com a substitut de Nico Williams, que es va lesionar en el darrer partit de la Lliga al Santiago Bernabéu.


De moment, Ansu Fati es troba al Japó amb el FC Barcelona, on el conjunt de Xavi disputarà un amistós contra el Vissel Kobe d'Andrés Iniesta.

L'últim partit d'Ansu Fati amb la selecció espanyola va ser el desembre del 2022, quan va disputar 22 minuts a la pròrroga dels vuitens de final contra el Marroc. D'aquesta manera, el blaugrana s'estrenarà en una llista de Luis de la Fuente, que va agafar el càrrec després de la sortida de Luis Enrique. 

La selecció espanyola es concentra el pròxim dia 9 de juny a Las Rozas i viatjarà el dia 13 als Països Baixos per enfrontar-se a Itàlia a la semifinal de la Lliga de les Nacions. Aquesta és una competició que encara no ha guanyat Espanya. Va estar a prop l'any 2021, quan va caure a la final contra França amb un polèmic gol de Kylian Mbappé.

 
Anar al contingut