Ansu Fati el dia que es va lesionar contra el Betis
Barça

Ansu Fati ja ha passat pel quiròfan a Portugal

El jove davanter blaugrana ha estat intervingut per quarta vegada, aquest cop a Porto pel metge de la selecció portuguesa, per intentar solucionar la lesió al menisc que es va fer el mes de novembre

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati ja ha passat pel quiròfan a Portugal. Aquest dijous al migdia marxava per ser intervingut per quarta vegada de la lesió al menisc del genoll esquerre que es va fer al novembre. Fa pocs minuts que s'ha acabat l'operació que li ha fet a Porto el metge de la selecció portuguesa, José Carlos Noronha, sota la supervisió dels serveis mèdics del Barça.

 

El Barça ho ha fet també públic a través d'aquest comunicat:

 

Adeu Jocs Olímpics i Eurocopa

Ha estat la quarta vegada que Ansu Fati passa pel quiròfan per la lesió que es va fer en el partit que el Barça va disputar contra el Betis al Camp Nou el mes de novembre. Després d'aquesta nova operació, està previst que el jugador estigui dos mesos més de baixa. Un nou capítol d'un procés que està resultant un autèntic malson per al jove davanter.

El doctor Ramon Cugat ja va practicar tres artroscòpies al genoll esquerre d'Ansu Fati amb la intenció de reparar la ruptura del menisc intern. La primera, al novembre, on se li va diagnosticar un període aproximat de quatre mesos de baixa. La segona es va fer a principis d'any perquè el menisc no havia suturat correctament. El club no en va informar per desig exprés del jugador, però TV3 en va informar en exclusiva.

 

Aquesta setmana, el diari AS va informar que a mitjans de març se li va fer una tercera artroscòpia que tampoc no ha donat els resultats esperats i Ansu ha dit prou.  

La sutura de menisc no cicatritzava bé. El jugador continuava fent recuperació a passos molt lents, amb càrregues suaus, i no s'havia avançat gaire.

Ansu ha visitat altres especialistes a França i Portugal, que li han dit que treure el menisc totalment o parcialment és l'única "solució" de la seva lesió.  

L'operació l'ha feta el metge de la selecció portuguesa, curiosament la mateixa nacionalitat del representant d'Ansu, Jorge Mendes.

En qualsevol cas, Ansu no tornarà a jugar aquesta temporada, com ja va advertir TV3 al febrer, i tampoc estarà a punt per a la pròxima Eurocopa ni els Jocs Olímpics. L'objectiu és que estigui a punt per a l'inici de la temporada vinent.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut