Barça

Ansu Fati: "Res canviarà perquè ara estigui jugant amb el primer equip"

El jugador del Barça va ser el gran protagonista de la presentació del futbol formatiu del club

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu va presidir ahir al vespre la presentació del futbol formatiu blaugrana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, acte que va coincidir amb el 40è aniversari de La Masia. El president del Barça no va fer cap referència explícita a la situació del primer equip en el seu discurs dirigit als joves valors del planter, entre els quals va destacar per sobre de tots la presència d'Ansu Fati, jugador del juvenil A, però que ja entra en els plans d'Ernesto Valverde. Fati, de fet, va protagonitzar l'anècdota de l'acte, ja que, quan es va dirigir a on s'ubicaven els seus teòrics companys del juvenil per a la foto oficial, personal del club li va indicar que s'havia de fer la foto amb els jugadors del Barça B.

Fati, als mitjans oficials del club, va parlar per primera vegada des del seu debut al primer equip i va declarar estar vivint un somni.

"Marcar contra l'Osasuna ja va ser complir un somni, i després, a més, vaig poder marcar contra el València al Camp Nou. No m'ho creia perquè són moltes nits pensant en aquest moment. Tot és un somni, la veritat. Sempre he volgut ser aquí i espero ser-hi tota la vida."

El jugador nascut a Guinea-Bissau, tot i l'anècdota que va protagonitzar, va voler refermar la seva vinculació amb el juvenil A blaugrana, al qual hauria de pertànyer per edat.

"Intento continuar fent-ho tot amb normalitat, estar amb els meus amics del juvenil, els meus col·legues... tot normal. Són els meus companys i ho continuaran sent, perquè em passo el dia amb ells, i res canviarà perquè ara estigui jugant amb el primer equip."

A l'acte també hi van assistir Carles Pérez, extrem del Barça B que també ha debutat amb el primer equip, i Riqui Puig com a jugador del Barça B. Pérez, també als mitjans del club, va aconsellar els jugadors més joves.

"Sempre he dit que és un somni poder ser aquí. Recordo tot el treball que he fet des que vaig arribar aquí, com a cadet. Cal tenir paciència, perquè mai saps com pot anar tot, però no es pot deixar de treballar perquè sempre hi ha d'haver un sacrifici i un treball si es vol arribar. Que els més joves segueixin el seu somni."

El futbol base del Barça va presentar 21 equips, 16 masculins i cinc femenins, amb un total de 362 jugadors: 275 nens i 87 nenes que esperen algun dia poder arribar al primer equip blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut