Ansu Fati ha jugat els últims 10 minuts contra Montenegro

Ansu Fati debuta amb la selecció espanyola sub-21 a Montenegro

El jove jugador del Barça ha disputat els últims 10 minuts del partit contra Montenegro el dia que ha sabut que figura en la llista dels 20 finalistes al Premi Golden Boy

Ansu Fati ha debutat aquest dimarts amb la selecció espanyola sub-21. El jove jugador del Barça ha disputat els últims 10 minuts del partit contra Montenegro el dia que ha sabut que figura en la llista dels 20 finalistes al Premi Golden Boy, la pilota d'or per a futbolistes menors de 20 anys. El combinat espanyol s'ha imposat per 0 a 2 amb gols d'Aitor Buñuel i Marc Cucurella i manté el liderat del seu grup en la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2021.

Amb només 16 anys, Ansu Fati segueix cremant etapes a una velocitat de vertigen i en el poc temps que ha estat sobre el terreny de joc ha tingut una clara ocasió per fer el tercer, però el porter montenegrí ha desviat el seu xut. L'extrem guineà nacionalitzat espanyol s'ha convertit en el segon futbolista més jove a debutar amb la selecció espanyola sub-21, amb 16 anys, 11 mesos i 14 dies, només per darrere d'un exblaugrana, Bojan Krkic.

Els catalans Adrià Pedrosa i Pol Lozano, de l'Espanyol, Marc Cucurella, del Getafe, Èric Garcia, del Manchester City, i Dani Olmo, del Dinamo Zagreb, han estat a l'onze titular del conjunt de Luis de la Fuente, que suma tres victòries en tres jornades.